Navigation Menu+

Over ons

Stephan Eltink

Steadycam

Mijn naam is Stephan Eltink, oprichter van dit productiebedrijf voor bedrijfsfilms. Met mijn achtergrond als consultant en coach en mijn liefde voor video kunt u er van op aan dat onze samenwerking bij zal dragen aan uw communicatiedoelstellingen. We kunnen u uitermate goed helpen met het vertalen van veel en / of lastige content naar duidelijke en goed geproduceerde video’s en films. We zijn sterk in het maken van trainings- en voorlichtingsfilms. En alle producties die gericht zijn op het ontwikkelen van individuen en / of organisaties. In een breder perspectief kunnen wij u ook helpen met relatiemanagement door het filmen van uw events bijvoorbeeld. En we denken mee met kansen die u kunt pakken met video om de exposure van uw organisatie te vergroten. Ik ontmoet u graag. U zult zien dat het prettig samenwerken is met Youtopic.

Klant reacties

 • Door het kijken naar ons overleg op film werd duidelijk dat er qua communicatie tussen mij en de coaches nog zeker wat verbeterd kan worden. Stephan begeleidde ons gesprek na afloop en er ontstond een heel open en verhelderend gesprek. Dit heeft tot nieuwe inzichten geleid, en ons als team dichter bij elkaar gebracht. Een heel mooi resultaat!

  Femke Rijnberg, Teamleider Menzis
 • Project summary video met youtopic.nl gemaakt. Krachtig. Professionele begeleiding van script tot productie. Trots op resultaat. Aanrader!

  Heiko van Eldijk, Partner House of Performance
 • Ik heb de laatste 2 maanden met Stephan mogen werken als 2 maal opdrachtgever enerzijds voor een film van een project en anderzijds voor een sfeerreportage. Betreffende de film van 10 minuten over een project met veel stakeholders kwam Stephan met een goed voorbereide ploeg en binnen een dag hebben ze diverse stakeholders op de film gezet en bij oplevering was er een goede film met een doorlopend verhaal waarbij ook nog eens zeer snel Engels ondertiteld. Tevens kwam de vraag om een korte (2 minuten) sfeerreportage te maken betreffende de Zorgondernemersontbijten. Ook dit goed voorbereid door Stephan en nadat deze sfeerreportage is gepubliceerd kregen we vele complimenten maar deze zijn uiteraard voor Stephan.

  Wijnand Weerdenburg, projectleider ReAAL / Zorgondernemersontbijten gemeente Rijnmond
 • Youtopic heeft afgelopen zomer voor Goed bezig BUS drie geweldige videoclips gemaakt in het kader van de BUS Band Battle. Een wedstrijd waarin jong Brabants Bandtalent streed om de titel BUS Band Battle 2012. Op één dag werden drie clips opgenomen in een busremise. De locatie en de jonge, onervaren bandleden maakte het een klus waar creativiteit en vindingrijkheid noodzakelijk waren. Stephan heeft er, samen met zijn collega’s, drie zeer professionele clips van gemaakt die enthousiast zijn ontvangen bij alle betrokkenen. Dit alles voor een prima prijs!

  Catelijne van Calsteren, Consultant bij HVR group
 • Youtopic heeft een introductievideo gemaakt waarin de Methode Omgevingszorg werd geïntroduceerd. Iedereen was erg enthousiast en wilde de dvd direct gaan gebruiken! De DVD is door de hele RIVAS organisatie verspreid. Namens allen de complimenten.

  T.Clements, zorgregisseur ‘Het Gasthuis’
 • Het werken met Youtopic was top. Stephan is servicegericht en een echte vakman.

  Gerrit-Jan Heerschop Hee Marketingadvies
 • Tijdens een van mijn trajecten bij een klant heb ik ontzettend fijn met Stephan samengewerkt. Hij heeft een mooie ‘staple yourself to an order’ -film van één van de processen gemaakt. Met als resultaat dat er meer bewustzijn is van het huidige proces (vol met verspillingen) en dat er door middel van herontwerp concrete verbeteringen zijn doorgevoerd met een mooi bedrijfsresultaat tot gevolg. Verder heeft hij een testimonial (film) gemaakt waarin alle resultaten van het traject goed naar voren komen. Stephan komt zijn afspraken na en was erop gebrand om samen met mij een mooi resultaat neer te zetten.

  Anouk van Gemert, House of Performance
 • Youtopic is een professionele partij waarbij je van opdracht verstrekking tot aan oplevering goed zit. Youtopic heeft voor ons drie prachtige impressies gemaakt van golfbanen in Portugal. Deze gaan we gebruiken om onze site nog meer te laten spreken. Top; volgende keer weer.

  Jeroen Korving, mede eigenaar Leading Courses.

Behind the scenes

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin